Contact

Helaas is de wachttijd op dit moment dusdanig lang dat het de treeknormen overschrijdt. De praktijk heeft daarom momenteel tot nader orde een aanmeldstop. Ik verwijs u naar mijn andere collega's in Winsum, of de website van de Groninger Psychologen Cooperatie. Ook wil ik u wijzen op de website van Kiezen in de GGZ, om een zorgaanbieder te kunnen vinden. 

U kunt wel altijd alvast beginnen met e-health modules via de volgende link 

 E-mail
Klik hier om een e-mail te sturen.

Bezoekadres
Meeden 3H
9951 HZ Winsum (Gn)

Telefoon: 06-19358714

Routebeschrijving
Vanaf de N361 vanaf Groningen: u slaat rechts af bij de eerste afslag in Winsum. U volgt de Meeden tot voorbij de twee scholen (SCG Winsum en de Tiggeldobbe) Daarna vindt u het Gezondheidscentrum Winsum aan uw rechterkant. U kunt hier parkeren. Als u binnenkomt loopt u de trap op en vindt u links de wachtruimte.

Vanaf het NS station (ongeveer 8 minuten): u verlaat het station aan de andere kant van de bushaltes. U loopt rechtdoor en aan het einde van het voetpad gaat u naar rechts. U volgt de weg (Hamrik) en komt zo op de Meeden uit. Daar ziet u aan de overkant het gezondheidscentrum staan. Als u binnenkomt loopt u de trap op en vindt u links de wachtruimte.

Grotere kaart weergeven